Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Skaffa en Handikapparkering Permit i Missouri

Personer som är handikappade i Missouri kan ansöka om en handikapparkeringsplats tillstånd. En person med en permanent funktionsnedsättning kan begära funktionshindrade registreringsskyltar eller en handikapparkering plakat. En person med en tillfällig funktionsnedsättning kan endast begära en handikapparkering plakat. I båda fallen måste den sökande uppfylla definitionen av funktionshinder i enlighet med Missouri lagar. Läs vidare för att lära sig hur man får en handikapparkering tillstånd i Missouri. Instruktioner
1

recension definition av fysiskt funktionshindrade per delstaten Missouri lagar och bestämma att du kvalificerar dig som en funktionshindrad person i enlighet med dessa lagar.
2

begära " Ansökan om funktionshindrade Person Tallrikar /Plakat Form DOR-2769 "från Missouri Department of Revenue (DOR) hemsida. Detta formulär kan inte hämtas från DOR webbplatsen.
3

Fyll i tillämpliga delar, när du tar emot formuläret, eftersom de hänför sig till din funktionsnedsättning.
4

Ladda ner och skriv ut "Läkarens uttalande för funktionshindrade Registreringsskyltar /Plakat Form 1776" från Missouri DOR hemsida. Ge blanketten till din läkare så att den typ av funktionshinder kan certifieras och att det är antingen permanent eller tillfälligt funktionshinder. Den förväntade längden av ett tillfälligt funktionshinder måste också visas.
5

Skicka in blanketterna till Missouri Motor Vehicle Bureau. Om ansöker om ett tillfälligt handikapp plakat, som inte får överstiga 180 dagar, det finns en nominell avgift. Det finns ingen avgift för ett permanent funktionshinder plakat eller för handikappfrågor plåtar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147845.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.