Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

5X8 Trailer Bogsering Guide

Bogsering en kort trailer kräver viss skicklighet och praxis. Dessutom finns säkerhetsfrågor som måste följas. För att få den längsta användning från din släpvagn, läs och följ tillverkarens anvisningar. En välskött släp kan vara en del av utrustningen som ger dig år av problemfri drift. Trailer Betyg

Vet kapaciteten av din utrustning. Fordonet, släpvagn och hitch kommer vardera en bogsera rating som anges av tillverkaren. Fordon som är klassade för bogsering och har en bogsering paket brukar ha stöttor som kommer att rymma inflytande av en släpvagn, ett större batteri och ett större kylsystem för motorn. En belysning paket och dragkrok tillsätts av konsumenten. Varje butik som installerar missöden och belysning kommer att kunna berätta vad storlek hitch ditt fordon är klassad för. Vagnar är anslutna till dragfordonet av en mottagande hake, ett fäste och ett kontaktdon. Anslutningen är antingen en boll eller en mottagare. U-Haul berättar sina kunder att trailern Ratingen bestäms av den lägsta rankade komponenten av hitch systemet. Trailern kommer att ha en tom belastningsgrad och ett nummer som är den maximala kapaciteten av vikt vagnen kan lastas med. Kontrollera med din statens Institutionen för motorfordon för att ta reda på om släpvagnen är skyldig att ha en tagg.
Säkerhet

Flera uppgifter i samband med körning med släpvagn är avsedda för att hålla dig säker när du är på väg. Justera båda speglarna så att du kan se trafiken. Lägg speglar som sträcker sig ut längre om det behövs. U-Haul rekommenderar att fordonets lampor och belysning släpvagn vara på under körning, dag eller natt. Ta för vana att kontrollera att släpvagnens bromsljus och blinkers signal fungerar innan du bogsera. Använd rätt skumt och mottagare kombination, installera och använda säkerheten kedjor;. Och kolla däcktrycket regelbundet
Bogsering

Säkerhetskopiera blir svåraste delen av att köra en släpvagn. Ju kortare släpvagn, desto snabbare det kommer att vända. Öva backa släpet på en plats ut i trafiken, och lära sig att använda speglar för att hjälpa dig tillbaka upp.

U-Haul rekommenderar minska normal körhastighet. Vikten av släpvagnen, i synnerhet när den är lastad, kräver ytterligare stoppsträckan. Lär dig att vara medveten om vad som händer på vägen så att du kan förutse behovet av att stoppa, bromsa eller göra en korrigering. En trailer reser bäst när den har vikt på skumt, inte när den är balanserad. Av den anledningen, placera de tyngre objekten i framsidan av släpvagnen. Köp ett lås för dragkrok och använda den, både medan bogsering och lagring för att hålla den från att bli stulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148396.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.