Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ställer in en Mini Cooper

Mini Cooper har många anpassningsbara alternativ för att ställa upp bilen precis som du vill ha det. De är alla nås via menyn i varvräknaren. Du kan ange alternativ som vad svaret är när du låser eller låser upp bilen med nyckeln fob, hur många gånger blinkers blinkar när du ger det ett snabbt tryck och flera andra alternativ bekvämlighet. Saker du behöver
Mini nyckel
Visa fler instruktioner
1

Slå på tändningen för din Mini utan att starta motorn (tryck på start /stopp-knappen utan att trycka koppling eller broms).
2

Tryck på knappen i änden av blinkersspaken för att gå igenom varvräknaren tills Set /Info visas. Håll knappen tills displayen ändras.
3

Tryck på knappen för att bläddra igenom alternativen tills du ser en bild av en nyckel med linjal-liknande markeringar nedanför. Detta är det alternativ som låter dig ställa in alla dina måttenheter och återställa fordonet till fabriksinställningarna om du behöver. Tryck och håll in knappen tills displayen ändras.
4

Välj dina enheter preferenser. Gasen pumpsymbolen kan du ändra åtgärden gasförbrukning mellan l/100km, mpg eller km /liter. Pilen mellan två linjer kan du ändra avståndet är mellan miles och kilometer. Klockan ger dig möjlighet att växla mellan 12-timmars och 24 timmars läge, och för att ändra inställningarna för datum. Termometersymbolen låter dig växla mellan F och C. Tryck och håll ned för att aktivera en åtgärd, använd den snabbt tryck för att bläddra igenom alternativen och tryck och håll tills skärmen ändras för att bekräfta. Välj Start och tryck på för att återgå till föregående meny.
5

Tryck på knappen igen för att bläddra till följande alternativ. Detta ser ut som en nyckel med en bock bredvid den. Det är där du kan ställa in fler alternativ. Dessa inkluderar kvitteringssignaler vid låsning och upplåsning av fordon, svar under upplåsning proceduren (drivrutiner dörren bara, alla dörrar), automatisk låsning, väg belysning, varselljus och trippel blinkers aktiveras. Tryck och håll in knappen tills displayen ändras för att komma till menyn.
6

Bläddra i menyn tills du har en symbol i displayen som ser ut som ett stängt hänglås. Detta alternativ låter dig ändra bilens respons vid låsning. Tryck och håll in knappen tills skärmen ändras och välj varningsblinker, horn, varningsblinker och signalhorn eller off. Tryck och håll in knappen för att lagra ditt val.
7

Bläddra till nästa inställning. Symbolen är ett öppet hänglås. Detta gör att du kan ställa in svar när upplåsning. Proceduren och alternativen är exakt samma som att ange låsning svar.
8

Tryck på knappen tills en bild av en dörr visas. Tryck och håll in knappen tills displayen ändras. Tryck på knappen för att och välja bild på bilen med en eller två dörrar öppna. Bilden med en dörr öppnas ställer bilen bara öppna förardörren när låsknappen trycks. Bilden med två dörrar öppna att öppna båda dörrarna när låsknappen trycks. Markera ditt val och tryck och håll in knappen tills displayen ändras för att spara inställningen.
9

Tryck på knappen för att bläddra till nästa alternativ, en bild av ett hänglås med ett A bredvid. Detta väljer inställningar för automatisk låsning. Välj klockan på om du vill att bilen för att låsa alla dörrar efter en viss tid om ingen har öppnat en dörr, pilen om du vill ha bilen att låsa när man kör iväg, klockan och pilen om du vill att det ska göra både , eller av att förhindra att bilen låser sig. Markera önskat alternativ och tryck sedan på och håll för att bekräfta.
10

Tryck på knappen så välj P med ljusstrålarna som kommer från det. Detta ställer alternativen pathway belysning. Tryck och håll in knappen tills skärmen ändras och markera sedan den tid du vill att lamporna bo på när du får ut ur fordonet. Välj 0s att stänga av funktionen. Markera ditt val och tryck sedan på och håll för att bekräfta.
11

Tryck på knappen tills symbolen med en prick i mitten och fyra strålar av ljus visas. Detta sätter varselljus. Tryck och håll in knappen för att ändra alternativen, välj På eller Av och tryck och håll in knappen för att bekräfta.
12

Tryck på knappen för att bläddra tills du hittar symbolen med de två blinkande lampor. Tryck och håll in knappen. Detta avgör hur många gånger blinkers blinkar när du trycker på blinkersspaken så långt som dess motståndskraft punkten. Välj 1x eller 3x att ha signalpunkter blinkar en eller tre gånger. Tryck och håll in knappen för att bekräfta ditt val.
13

Bläddra igenom tills du ser "Home." Tryck och håll ned för att gå ur bilden. Alla dina inställningar kommer att lagras i fjärrkontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148999.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.