Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Jeep

Jeepar är bland de vanligaste släpfordon. En Jeep utförs ofta bakom en RV eller SUV för off-road bruk under camping, jakt-och fiskeutflykter. En jeep är inte byggd för motorvägshastigheter, så det finns risker förknippade med bogsering en på en dolly och ytterligare komplikationer med platt bogsering. Det säkraste sättet att bogsera en Jeep är att lägga den på en släpvagn avsedd för transport av ett fordon. Saker du behöver
Bil hauler
Visa fler instruktioner
1

Välj rätt trailern för bogsering Jeep. Välj en släpvagn som kallas en bil dumprar med tillbehör inklusive tandemaxlar, elektriska bromsar, fordon säkra slipsar och bakre belysning. Bil dumprar görs med tilt sängar, eller ramper förlängning för lastning fordon. Köp en lämplig släpvagn från en återförsäljare eller hyra en från en lastbil hyra företag.
2

Ladda Jeep på släpet. Fäst trailern till dragkrok för dragfordonet och dra ut rampen förlängningar, eller slå på den hydrauliska lyften för att tilta flak. Sänk främre trailer jack. Kör Jeep försiktigt uppför lutande ramper eller lutande säng. Be en medhjälpare att guida dig att placera hjulen över spännband. Lämna sändningen växel och dra åt handbromsen. Sänk tilt sängen, eller stoppa ramperna tillbaka i ärmarna och lås spärrarna. Höj den främre trailern uttaget och lås in den i ett låst läge.
3

Säkra Jeep på släpet. Tie-down tillbehören kan innehålla spärrfunktion spolar och nät däck, eller kåpor däck och en säkring kedja. Hood eller netto däcken, dra åt banden med spärr och låsa spolarna. Loop kedjan runt ramen eller axeln under kroppen och lämnar 03:57 inches av slack i kedjan. Vrid kedjan runt sig själv två gånger och slinka undan via en länk. Fäst kroken med en hållare. Anslut bakljusen till dragfordonet uttaget
4

. Be en medhjälpare att slå på lamporna, steg på bromsen och växla mellan blinkers medan du kontrollera lamporna för korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148217.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.