Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan vi minska Smog

Smog frågor blir allt vanligare över hela USA, och inte bara i stadsområden. Dålig luftkvalitet kan ha en dramatisk effekt på människor som har respiratoriska problem, såsom emfysem och astma. Det finns flera saker som varje individ kan göra på en daglig basis för att minska mängden av smog i luften och hjälpa alla att andas lite lättare. Instruktioner
1

Kör din bil mindre. Ta bilen till jobbet tre dagar i veckan och åka kollektivtrafik de andra två. Detta kommer att skära ned på utsläppen från din bil som bidrar till smog.
2

Organisera en bilpool på jobbet. Fråga dina medarbetare till bilpool med dig till och från arbetet. Turas om att köra och du kommer också att spara pengar på gas.
3

Stäng av din bil om du tomgång längre än 10 sekunder. Detta kommer att skära ner på bränsle slöseri och onödiga utsläpp som kommer från din bil.
4

Ta bilen för regelbundet underhåll kontroller. Detta kommer att säkerställa att bilen är igång ordentligt och inte bränner bränsle ineffektivt.
5

verktyg använder gården som inte använder bensin. Enligt California Air Resources Board, en gräsklippare som är gasdrivna avger lika mycket föroreningar som en bil som kör i 13 timmar. Dra ut push klipparen och en kratta i stället.
6

Bygg en komposthög i din trädgård istället för att kasta skräp på trottoaren. Detta kommer att minska utsläppen från sopbilar eftersom det krävs färre stopp vid ditt hem. Komposten kan användas för att befrukta en trädgård, vilket kommer att skära ned på dina resor till mataffären för råvaror. Överväga att köpa en hybridbil
7

. Dessa bilar drivs med el samt bensin och producerar inte så många utsläpp som traditionella bränsledrivna fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148351.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.