Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Tow med en 2001 Pontiac Montana Van i Overdrive

Den dragkapacitet för 2001 Pontiac Montana är 3,500 pounds. Detta gör att du kan dra en medelstor nytta eller husvagnen. Om din Montana inte är utrustad med fabriken bogsering paket du måste ha en klass II skumt och ett 4-vägs trailer kontakt installerad på fordonet. Körning med släpvagn ökar risken för olyckor genom att minska din bromsning och hantering. Kör sakta tills du har en förståelse av begränsningarna av fordonet. Instruktioner
1

Lägg vikten på släpvagnen till vikten av lasten. Vagnens vikt ligger på en informationsskylt som fästs på ramen av trailern.
2

Jämför den totala bogsera vikt vid dragkapacitet på din modell av Montana. Vagnens vikt måste vara mindre än den dragkapacitet för en säker resa.
3

Backa van upp till släpet med en vän vägleda dig under vagnens tungan. Sänk släpets koppling på bilens dragkrok och lås fast med spärren på toppen. Säkra spärren genom att sätta in en saxpinne genom dess låshål.
4

Anslut släpets kabelhärvan till bilens matchande mottagare. Om de två anslutningarna inte matchar en adapter kan köpas från en lokal släpvagn eller järnaffär. Anslut vagnens vänstra kedjan till hitch rätt trailer mount
5

. Anslut den högra kedjan till vänster fästet. Kedjorna korsas under trailern /fordonet anslutning till fånga kopplingen i händelse av att de lossnar.
6

Placera Montana i överväxeln genom att trycka på knappen i änden av transmissionen enheten väljaren. Detta ändrar skiftande mönster i transmissionen för att använda högre varvtal är innan växling och det kommer att ta bort den högsta växeln från sekvensen. Detta görs för att ge mer makt för bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149287.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.