Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Körning med tillfälliga Däck

Tillfälliga däck är bekvämt och relativt billigt . De har fördelen av att ta upp mindre utrymme i bilen. De är oftast lättare och snabbare att ändra så att du kan vara uppe och på väg . Detta är särskilt tröstande när man är i okända inställningar eller vädret är eländig . Men tillfälliga däck är tillfälliga . De är inte avsedda för omfattande användning eller normala körförhållanden . Det är viktigt att veta hur man använder temporära däck säkert . Saker du behöver
Auto Manuell
Visa fler instruktioner
1

Läs manualen . Detta kommer att ge dig exakt den information som du behöver veta för att kunna köra säkert på en tillfällig däck . Var uppmärksam på anvisningar om lufttryck , fordonets hastighet och körsträcka .
2

Kontrollera att däcken är ordentligt pumpade. Kroppen eller kadaver av en tillfällig däck är minimal och detta gör i - inflation ett mer allvarligt problem . Det kommer att bygga upp värme snabbare än en vanlig däck .
3

Håll din fart ner . Den rekommenderade hastigheten för en tillfällig däck är mellan 50 till 70 mph . Körning vid höga hastigheter riskerar att ha en punktering .
4

Anpassa din körning . Bilen svarar annorlunda med en tillfällig däck . Minns den tillfälliga däckets lastkapacitet är mer begränsad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148352.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.