Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör på Sand

Om du bor runt stranden områden, särskilt där det finns stora stränder som gör att fordonen har du tillfälle att köra på sand. Eller du kan hitta dig själv i en situation där du inte har ett val. I båda fallen, här är några tips som hjälper dig köra på sand. Saker du behöver
Ventilspindel Remover Review Lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Se till att bilen har tillräckligt markfrigång för att göra det möjligt att köra på sand. Ett fordon som rider nära marken aldrig kommer att göra det på sand. Om en medelstor vuxen människokropp kan rulla upp under fordonet, är det oftast säkert att säga att det kan köra på sand.
2

Låt minst hälften av luften ur däcken för att köra på sand. Lågt däcktryck är ett måste eftersom fullt pumpade däck lägga för mycket tryck i sanden och orsaka att fordonet gräva i. Det är en bra idé att ha en remover ventilspindeln och en lufttrycksmätare i bilen så du vara beredd att Låt luften ut. Också, stjälkar ta med extra ventil i fall du förlorar en när släppa ut luft. På så sätt kommer du att kunna korrekt blåsa dina däck när du är tillbaka på asfalterade vägar.
3

Håll tempot uppe hela tiden när du kör på sand. Sluta inte. Försök att inte varva upp motorn för mycket, men fortsätta framåt. Gör vida svängar, inte skarpa. Om du slår alltför skarpt, kommer framdäcken pressa sand i högar och du kommer att fastna.
4

tillåta fordonet att glida till ett stopp om det blir nödvändigt. Bara sluta om du absolut måste och inte använda bromsarna. Bromsning kan resultera i att fastna i sanden.
5

Försök att backa ut ur sanden om du fastnar, ge dina däck inte är helt begravd i sanden.
6

Sikta din bil rakt uppför en backe. Försök inte att köra längs sidan av en kulle eller dina däck kan tappa greppet och få dig att rulla över. Kör rakt upp, men inte köra över toppen på backen /kullen om du inte kan se vad som finns på andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147863.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.