Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Defensiv körskicklighet

Körning är inte en verksamhet att ta lätt på . Alla förare ska köra defensivt för säkerheten för sig själva och andra förare . Här är några tips . Efter Avstånd

Under bilkörning är efter avstånd avgörande . Många förare tenderar att bakluckan , som lätt kan leda till en bil bakifrån -ending annan. Ett tips är att kontrollera din hastighet , dela det med 10 , och sedan hålla det många billängder mellan dig och bilen framför dig . Till exempel , om du kör 40 miles per timme , hålla avståndet mellan dig och bilen framför 4 billängder .
Distractions

Vid körning , 100 procent av ditt fokus måste vara på väg och vad som händer runt omkring dig . Undvik störande verksamheter vid körning , exempelvis prata i telefon ( även handsfree ) , äta , rakning och speciellt textning .
Filbyte

många förare vid filbyte kommer att sakta ner och inte signal . Det är viktigt att hålla konsekvent hastighet vid filbyte för att undvika att vara bak - ended och det är viktigt att använda blinkers för att ge bilar i andra banor Notera att du byter körfält .
Space Kudde < br >
p Det är svårt att styra bilar runt dig , men säkert försöka flytta dig runt så du inte kör direkt bredvid någon eller direkt bakom någon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148704.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.