Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man installerar Magnetiska Tow Lights

Trailers måste ha fungerande bromsar, signal-och positionsljus att resa lagligt på allmänna vägar. Dock kommer inte alla vagnar utrustade med en uppsättning av lampor som är fästade. För att ge de nödvändiga ljus i det här fallet, kan du bifoga en uppsättning av magnetiska bogsera lampor till släpet. När du väl har dem på och ansluten till rätt kablage, du och din trailer kommer att vara säkra - och street-legal. Saker du behöver
Magnetiska bogsera lampor
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på släpet eller bilen som bogseras till lampor . Detta är idealiskt på baksidan av släpet på en plats som är väl synlig för andra förare.
2

Rengör området där du vill fästa magneterna med tvål och vatten. Se till att ta bort all smuts som kan repa lacken när magneterna är på topp. Torka området med en handduk. Addera 3

Place de magnetiska lampor i de platser som du har valt. Se till att de har bundna väl genom att försiktigt dra i dem.
4

Kör ljusets kablar till anslutningen på dragfordonet. Fäst kablarna till släpet eller bilen bogseras med buntband. Ledningarna måste fästas så att de inte skaver på marken.
5

Tryck fyra-poliga kontakten från lamporna i bilens elektriska mottagare. Testa att belysningen svara på fordonet på lämpligt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149446.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.