Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man förbereder sig för att köra i Bad Traffic

Körning är alltid stressande, men när trafiken är dåligt, svårighetsgraden ökar. Du kan känna dig stressad, men med några tekniker kommer du vara beredd på din resa och några tunga trafiksituationer som kan uppstå. Följ dessa tips för att förbereda sig för att köra i dåliga trafik. Instruktioner
1

Planera din rutt. Använda en vägatlas, som kan hittas på en bokhandel, eller via Internet, se över vägarna du kommer att resa och de exakta anvisningar du behöver för att komma dit.
2

Kontrollera för trafikproblem innan du avgår. Lyssna på lokala radiostationer, titta på TV-sändningar nyheter eller kolla en trafik hemsida för uppdateringar om de särskilda vägar du kommer att resa på.
3

Borsta på din defensiva körkunskaper. Lärande strategier för sammanslagning, navigera olika typer av vägar och hantering stop-and-go-trafik situationer hjälper att ta bort stressen från körning i dålig trafik.
4

Ge din bil en grundlig hälsokontroll. Trafik, särskilt stötfångare mot stötfångare trafik, är hårt på fordonen. Var noga med dina däck är helt uppblåsta, alla dina vätskor är fulla och alla signaler och lampor fungerar korrekt.
5

Stock upp på lite bra musik. Ibland är dålig trafik oundvikligt med tanke på din rutt, men du kan göra enheten en lite mer angenäm om du fastnar på dina favoritlåtar.
6

Research en alternativ rutt. Även om det kanske inte är det kortaste avståndet för att få dig dit du ska, kan dålig trafik förlänga din resa avsevärt och det är alltid en bra idé att lära känna en annan väg till din destination.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147901.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.