Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till Stopp Dirt Bikes

Ridning smuts cyklar är ett roligt och spännande tidsfördriv för förare av alla storlekar och åldrar. Vare utslagning banorna, cruising på slätten eller racing i en liga eller med vänner, smuts cyklar ger en adrenalinkick som ingen annan sport. Dock kan all denna fart och spänning få dig i trubbel om du inte vet hur man stoppar. Innan du ger dig ut på din första dirt bike ride, tar sig tid att lära sig hur man framgångsrikt föra cykeln till ett fullt stopp, sparar dig att oroa dig för att lära sig att göra det på spåret. Saker du behöver
Dirt bike
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig hjälmen och sitta på cykeln. Om din smuts cykeln har ett centrum monter, låt den ner. Om inte, börja rida framåt i långsam takt. Försök att stå upp på fotpinnar utan att dra bakåt på styret. Om detta visar sig svårt, sitter du förmodligen för långt bak på sitsen och bör flytta bak framåt. Body positionering är mycket viktigt för din bromsprestanda.
2

Börja acceleration i ett öppet område fritt från skräp, träd eller andra hinder. Sluta accelerera när du når en måttlig takt, såsom 20 mph, och flytta pekfingret och långfingret på höger hand över bromshandtaget.
3

Ta din högra fot från foten PEG och låt den sväva över den bakre bromspedalen. Det är viktigt att inte försöka bromsa genom att vrida din fotled, eftersom detta inte ger tillräckligt med ström för att effektivt stoppa hjulet.
4

Samtidigt, bromsar långsamt till den främre bromshandtaget, genom att klämma den mot styret. Sätt press på den bakre bromspedalen genom att trycka ner det med foten. Du ska känna bromsarna bromsa cykeln. Undvik att göra några plötsliga svängar eller ryckiga rörelser vid inbromsning.
5

Upprepa denna procedur om och om igen, varje gång ansöker fastare tryck till bromsarna. När du kommer, kommer du att märka att du har möjlighet att stoppa cykeln snabbare och utan att tänka för mycket på vad du gör. Om du bromsar för hårt någon gång och den bakre änden av cykeln lyfts upp, inte panik. Bara släppa på trycket från frambromsen och tillämpa mer på baksidan. Detta är bromsgränsen, och det bör väl påpekas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149182.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.