Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur tar jag en nyckel Av ett kabellås nyckelring

Nyckel ringar finns i en mängd olika stilar och storlekar. Populära nyckel ringar i modern tid är löstagbara nyckelringar och kabel lås nyckelknippor. Vissa kabel låsringar har kombinationslås för ökad säkerhet, andra skruvas enkelt ihop med en spärr. Att ta bort eller lägga till en nyckel till ett kabellås ringen är en enkel process. Instruktioner hotell med Kombinationslås
1

Dial i lämplig kombination om kombinationen ratten på nyckelringen.
2

Flytta knapparna på sidan av ringen som inte öppnas. Detta kommer att hålla dem från att falla ut från ringen helt. Addera 3

Dra ringen ut ur hålet eller facket som håller den på plats. Vissa modeller kan du behöva dra ut samtidigt som du trycker upp för att ta bort ringen ur låset.
4

Ta nyckeln bort från ringen och byt ut kabeln till låsslitsen eller hål.

Utan kombination
5

Lokalisera låshål eller plats på nyckelringen. Detta är ett litet hål vanligen genom en knapp eller spärr för att hålla kabeln på plats.
6

Flytta nycklarna till den sida av ringen som inte öppnas. Detta kommer att hålla alla nycklar från att falla av helt.
7

Tryck på knappen eller spärr låser kabeln på plats och hålla. Alla modeller skiljer sig något i spärren eller placering av knappar.
8

Dra ut kabeln ur facket eller hålet samtidigt trycka spärren eller knappen. Kabeln ska dra rakt ut. Ta nyckeln off av kabeln och byt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148257.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.