Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör i en storstad när från landet

Usch. Stadskörning är en enda röra. Oavsett när du går ut, det finns alltid alltför många människor på vägen, och att döma av hur de kör, de alla har någonstans att vara-20 minuter sen. Om du är från landet, oroa dig inte. Du kan överleva din stora erfarenhet stadskörning med några problem. Här är hur. Saker du behöver
bra vägkarta
Navigator
Visa fler instruktioner
1

Undvik rusningstrafik. Okej. Detta är inte en drivande tip-bara vänliga råd. Om du är nervös över att köra i en stad, är den värsta tiden för att gå ut på stadens gator under rusningstid.
2

Planera din rutt på förhand och ha en pålitlig navigator i passagerarsätet. När du planerar din rutt, ha en bra karta med dig, och försöka ta sidogatorna när det är möjligt. Gator märkta som ett sätt är ofta mer förutsägbara och lättare att köra på.
3

Bo i det högra körfältet. Inte bara kommer det att sätta dig bland de mer försiktiga av stadens förare, kommer det att sätta dig också ur skadar vägen när aggressiva förare försöker byta körfält för att undvika bussar.
4

Watch för cyklister. Många städer har en cykel körfält bredvid den högra körfält. Cyklister är tänkta att lyda samma trafikskyltar och signaler av bilar. Men, liksom bilister, följer vissa cyklister inte lagen. Var på jakt efter cyklister, och uppmärksamma en när man ser henne.
5

Håll dig uppdaterad med trafiken. Din navigator bör ansvara för att övervaka tecken och letar efter din nästa sväng eller parkeringsplats. Under körning, fokusera på att hålla dig och dina passagerare säkert, och ingenting annat.
6

körfält ändra flera korsningar innan du behöver för att göra en sväng. Har din navigator ger dig halv mil varning innan du behöver för att göra en sväng. På så sätt kan du byta körfält som du känner dig bekväm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147894.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.