Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man balanserar på en Scooter

En motoriserad eller elektrisk skoter är ett utmärkt sätt att ta sig från plats till plats i ett snabbt och effektivt sätt. Tyvärr kan övergå från en bil med fyra hjul till en skoter med två vara knepigt, eftersom en ny sorts balans måste tränas och slipas för att köra säkert. Men med några timmar av träning i ett öppet område, kan vem som helst vara ute på vägarna cruising i säkert, stil och effektivitet. Saker du behöver
Scooter
Hjälm
Visa fler instruktioner
1

Fråga en erfaren ryttare för att transportera din skoter till ett öppet övningsområde, såsom ett stort parkeringsplats eller öppet garage.
2

Starta skotern och sätta på hjälmen. Se till att det sitter ordentligt och inte flytta runt på huvudet i onödan. Använd alltid hjälm när man rider din scooter, och alltid sätta den innan klättring på din skoter, för att undvika att glömma.
3

Swing ena benet över det skoter, eller steg genom ramöppningen så att du sitter på stolen med båda fötterna på jorden. Luta skotern från sida till sida under dig att få en känsla för sin vikt.
4

Till att börja, lätt rulla gasreglaget bakåt på styret tills skotern börjar röra sig. Plocka upp fötterna och placera dem på plattformen framför dig.
5 p Om skotern lutar åt höger, vrid styret åt höger för att motverka dess magra. Det skotern lutar åt vänster, vrid styret kvar. Detta håller skotern upprätt på endast två hjul på grund av den "rake" och "spår" på framgaffeln. Öva ridning i så rak linje som möjligt vid olika hastigheter innan en avsiktlig tur.
6

När du kan rida konsekvent i en rak linje, prova några lätta varv. Fokusera på att göra endast ett varv i taget genom att luta kroppen i den riktning du vill gå. Det är inte nödvändigt, i allmänhet, att vända staplarna med någon kraft som vikten av skotern kommer att göra det åt dig. Fokusera på att hålla en konstant hastighet genom helheten av dina svängar.
7

Öva start och stopp samtidigt som du vrider för att finslipa dina färdigheter som ryttare. Ibland dessa rörelser kommer att bli nödvändigt på vägen, såsom vid stoppskyltar och trafiksignaler.
8

När man rider på vägen för första gången, är det bra att ha en erfaren ryttare följer efter att ger dig tips på vägen. här är ingen ersättning för kompetens, så att inte rida förbi din förmåga nivå på gatan när som helst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148205.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.