Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man skriver ut Car magneter

Visst du har hört talas om magneter för köket, men nu finns det även bil magneter för utsidan av din bil. Dessa används ofta som billig reklam för ett företag. Även en individ kan marknadsföra sig själv eller någon av hans orsaker med dessa magneter. Man kan placeras på varje dörr. Du kan skapa din egen magnet kund bil med ett tryckeri som erbjuder dessa produkter. Saker du behöver
Bil magnet tryckeri
Photoshop eller bildredigeringsprogram (såvida inte tryckeriet erbjuder online programvara)
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett bil magnet tryckeriet. Om möjligt välj en som tillåter dig att designa din magnet med programvara online, såsom vistaprint.com.
2

Besluta om storleken för din magnet. Storlekarna varierar vanligen från storleken av en vanlig 8,5-tums med 11-tums pappersark till ca 12 av 18 inches.
3

Välj en bakgrundsfärg för magneten. Ljusa eller vita bakgrunder är bäst för synlighet på din bil, särskilt eftersom det kommer att vara i rörelse ibland. Om din bil magnet tryckeri erbjuder mallar, välj en som är förenligt med ditt företag typ eller tema, till exempel, en blommig mall för en makeup säljare.
4

Lägg till text ovanpå bakgrunden som kontrasterar väl mot din valda bakgrund. Sans serif typsnitt (inga accenter på spetsarna av varje bokstav) är idealiska för läsning. Håll det kort och enkelt - bara en snabb att säga ("Vi säljer cd-skivor") eller ditt företags namn är tillräcklig. Inkludera ett telefonnummer och hemsida i stora, djärva bokstäver (större än företagets namn eller säga) så att förbipasserande på gatan eller i sina bilar kan ta ner din information och kontaktar dig senare.
5

Lägg till en bild eller två till din bil magneten, men inte tränger duken eftersom du kan negativt påverka en förbipasserande förmåga att läsa och förstå skylten. Lämna så mycket vitt utrymme på din magnet som möjligt. Gör bilderna mindre och placera dem till vänster, höger eller botten av magneten.
6

Granska din design för att säkerställa att det är enligt dina önskemål innan du skickar din beställning till skrivaren. Bestäm hur många magneter du behöver. En för varje sida av bilen kommer att räcka.
7

Skicka in din design bil magnet till skrivaren. Räkna med att betala ca $ 5 till $ 10 för varje anpassad magnet. Tillåt upp till två veckor för produktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148220.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.