Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur registrera ditt fordon i Arizona

I Arizona, kan du förnya din bils registreringsnummer på nätet, via telefon eller personligen på din lokala motorfordon division kontor. Om du vill registrera din out-of-state fordon i Arizona för första gången, dock, måste du gå till en MVD-läge och följ stegen som beskrivs i den här artikeln. Alla Arizona invånare måste registrera sina fordon med Arizona Department of Transportation MVD. Invånarna inkluderar människor som har fasta jobb i Arizona, människor som bor i Arizona minst sju månader av året och personer som är registrerade för att rösta i Arizona. Saker du behöver: Din bil och registreringsskyltar Review Din titel (om tillämpligt) och out-of-state registrering
Alla individer listade på titeln
Visa fler instruktioner
Registrera ditt fordon i Arizona
1

Innan du bege dig till din lokala MVD kontor för att registrera ditt fordon, måste du kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se till att din täckning möter Arizona Department of Transportation minimum krav. Arizona fordon registrering kräver minst $ 10.000 i skuld täckning och $ 15.000 av kroppsskada täckning.
2

Du behöver också kolla med MVD att se om du behöver ett utsläpp test innan du registrerar ditt fordon i Arizona. Fordon med årsmodell 2005 eller nyare är oftast undantagna från detta krav. Addera 3

Arizona DOT erbjuder en praktisk lista med MVD timmar och platser på sin webbplats (se Resurser). Det finns också många privata-parts leverantörer som har tillstånd att registrera fordon i Arizona, och MVD: s hemsida innehåller också en lista med privat part kontaktuppgifter.
4

Visa upp din lokala MVD kontor eller tredjepartsleverantör plats och ta ett nummer. Du måste ha din nuvarande fordonsregister med dig, liksom din bil titel om du är ägare. Du bör också ta med någon form av betalning för registreringsavgiften. Kreditkort accepteras på de flesta MVD platser, men du bör ringa vidare för att ta reda på säkert, eftersom politiken förändras. Personliga checkar accepteras normalt inte för Arizona fordonsregister.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148208.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.