Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Safety Driving Tips för en traktor

Operativsystem en traktor-trailer kan vara knepigt och besvärligt. Alltid lämna dig själv utrymme att manövrera din väg ut ur en farlig situation och försöka förutse problem innan de inträffar. Observera säkra hastigheter när du reser, och använd ditt omdöme när de förhandlar en snäv sväng eller när du byter körfält i tung trafik. Dubbelkolla och inspektera allt i och på din lastbil för att se till att det är i optimalt skick innan du ger dig ut. Truck Inspektion

Utför alltid en besiktning innan du använder din lastbil. Inspektera dina lampor och se till att de alla arbetar på rätt sätt. Kontrollera lufttrycket i alla däcken och inspektera dem för slitage. Kontrollera dina bromsar och leta efter lösa delar eller skräp på din lastbil som kan hindra din körning på något sätt. Justera dina speglar för att se till att du har god sikt från alla vinklar. Rapportera eventuella problem med din tekniker.
Watch Your hastighet

Titta på din hastighet i alla lägen. Du kan undvika olyckor genom att köra med lägre hastighet, och detta även köper dig tid att reagera på fordon som skär framför dig eller bilar plötsligt bromsar. Använd dina motorbromsar så mycket som möjligt, de var utformade för att hjälpa dig sakta ner och hjälpa dina färdbroms. Nedväxling hjälper dig att upprätthålla en säker hastighet. När du reser på en väg, interstate, använder farthållaren gör att du kan fokusera på vägen.
Be Alert

alltid förbereda för trafikproblem. Undvik att göra snäva svängar. Inspektera dina avlämningsplatser för att du har utrymme att säkerhetskopiera din släpvagn i. Utnyttja dina speglar som de låter dig se alla vinklar av lastbilen. Oavsett om du byter körfält eller backa in i en lastkaj, kommer dina speglar hjälpa dig att köra och parkera på ett säkert sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148189.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.