Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

2001 Jeep Cherokee Tow Instruktioner

I standardutrustningen och specifikationer för 2001 Jeep Cherokee, som anges av Cars.com, det ger en maximal dragkapacitet på bara 2,000 pounds. Den maximala dragkapacitet förutsätter att föraren väger högst 150 pounds och att det inte finns några andra passagerare eller last i bilen. Detta innebär att om du väger 250 pounds och du har en passagerare i Jeep som väger 200 pounds, kan du bara bogsera 1,700 pounds. Bogsering med en 2001 Jeep Cherokee är inte annorlunda från bogsering med andra fordon. Saker du behöver
Dragkrok
Visa fler instruktioner
1

Köp ett paket dragkrok, om din Jeep Cherokee inte redan har en bogsering paket installerat. Bogsering paket var inte standardutrustning på 2001 Jeep Cherokee. Du kan få ett paket dragkrok från U-Haul, din lokala Jeep återförsäljare eller en specialiserad bogsering butik. Priserna för den utrustning varierar.
2

Montera dragkrok på din Jeep Cherokee stötfångare, om du känner dig bekväm att göra det. Specifik installation varierar beroende skumt, men instruktionerna är vanligtvis ingår. Verktyg vanligtvis behövs är en skiftnyckel och en skruvmejsel. Om inte, kan du vanligtvis har det installerat där du köpte utrustningen. Installation avgifter varierar.
3

Tillbaka din Jeep Cherokee upp till släpvagnen eller annat objekt som du vill bogsera. Du kanske behöver en annan person att stå utanför fordonet för att vägleda dig när du tillbaka bilen upp långsamt.
4

fästa släpets till din dragkrok. Hur du fäster det varierar med trailer anslutning. Det kan vara så enkelt som att halka släpvagnsanslutning över bollen fäste och säkra den genom att klämma ner säkerhetsventilerna, sätta in säkerhetsnål och kors och tvärs kedjorna. Du måste också bifoga ledningarna från trailern till ledningsnätet på dragkroken. Det bör koppla in lätt. Detta ansluter lamporna på släpet till lamporna på din Jeep, vilket innebär att när du trycker på bromsarna, kommer bromsljusen på släpvagnen lysa också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149036.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.