Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Den smidigaste sättet att driva en Bobcat Grävmaskin

En Bobcat grävmaskin, även känd som en minilastare, är en kompakt bit av maskiner som används för kommersiella, bostäder och jordbruk projekt. Den kompakta kroppen stil av Bobcat gör att maskinen kan manövrera runt i små utrymmen. Den hydrauliska installation av Bobcat grävmaskin gör att maskinen kan vända helt runt när du sitter stilla. Den Bobcat grävmaskin är konstruerade för att dra, nivå, dumpa och gräva smuts. Att lära sig att manövrera Bobcat förväg kommer att ge dig en bättre förståelse av maskinen. Saker du behöver
Bobcat Grävmaskiner
Visa fler instruktioner
1

Gå runt grävmaskinen och se till att hjulen är helt uppblåst. Kontrollera motoroljan och frostskyddsvätska nivå för att se till att båda är fulla.
2

Klättra inne i förarhytten och dra säkerhetssele över axeln. Bekanta dig med alla handtag och pedaler. Samtliga Bobcat operationer utförs med hjälp av antingen den hydrauliska styrningen handtag eller skopan pedaler.
3

Nå över huvudet och vrider om nyckeln tills motorn vevar. Lyft skopan genom att trycka ned den bakre delen av den vänstra fotpedalen. När hinken är upp, kör maskinen till arbetsområdet.
4

Tryck in båda styrhandtagen samtidigt köra maskinen framåt. Stäng av maskinen till höger genom att trycka den vänstra styr handtaget framåt och dra tillbaka på rätt styrstângen samtidigt. Vrid maskinen till vänster genom att dra tillbaka den vänstra styrningen handtag och trycka höger handtag sida styrningen samtidigt.
5

manövrera maskinen till grävning området. Sänk skopan till marken genom att trycka ned den främre del av den vänstra fotpedalen. När skopan på marken, vinkeln skopan efter behov genom att trycka upp eller ned på den högra pedalen.
6

Kör Bobcat framåt med skopan ned genom att trycka båda styrhandtagen på samma tid. När skopan är full, stoppa maskinen genom att släppa styrhandtagen samtidigt. Höj lastade skopan från marken genom att trycka ned den bakre delen av den vänstra pedalen. När skopan är upp, köra den till en dumpning plats och dumpa lasten genom att trycka ned den främre delen av den högra fotpedal. För att köra maskinen bakåt, dra tillbaka både styrningen handtagen samtidigt.
7

Kör maskinen tillbaka till grävning området och upprepa processen med skopan tills området har varit fullt utgrävda. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149484.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.