Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur ska man gå i omvänd Med en Stickshift

Mest sen modell bilar levereras med en automatisk växellåda som standard. Av denna anledning är det inte ovanligt att hitta personer som aldrig har försökt att köra bil med en manuell växellåda. Om du aldrig har kört växelspaken och är oroliga för att få in backväxeln, är processen förmodligen mycket enklare än du kanske har förväntat. Instruktioner
en

Kontrollera för att säkerställa att fordonet är i neutralläge. Håll kopplingspedalen ner med foten och flytta pinnen ur växelläge det kan vara i den betecknade neutrala området.
2

Starta fordonet samtidigt trycka ned kopplingen.

Billiga 3

Lossa parkeringsbromsen. Frisläppningshävarmen ibland placerad under ratten, beroende på märke och modell av din bil. I vissa bilar är handbromsen ligger i mittkonsolen mellan förar-och passagerarsätet. Behåll kopplingen ner med foten och flytta pinnen i backläge
4

, brukar betecknas med en "R." Du bör se omvänd tänds i backspegeln, men detta kommer att vara svårare att upptäcka på natten.
5

Tryck på gaspedalen ner försiktigt och långsamt släppa kopplingen. Du ska känna överföringen fångst och fordonet börjar röra sig bakåt. Om du stall ute, pop bilen tillbaka till neutralläge och börja om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149342.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.