Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur säkra en Tarp

Bivack kan användas för en lång rad ändamål normalt förknippas med bilar, men de används också som skyddsrum för camping eller täcker en skadad tak. Vare säkra en last för transport på baksidan av en lastbil eller bara täcker en bil för att skydda den från väder och vind, riktigt säkra en tarp är avgörande för dess avsedda ändamål. Lyckligtvis presenningar är mycket lätt att knyta av och säkras. Allt du behöver är en spole av repet och en presenning stor nog att passa dina syften för att transportera en last. Saker du behöver
Tarp
Rope
Visa fler instruktioner
1

lägga tarp platta i botten av lastbilen och drapera överskottsmaterial över hytten . Dra på tarp på sidan draperad över trucken tills materialet i slutet av överhäng flaket ca 3 eller 4 meter.
2

Placera dina artiklar som ska transporteras i sängen av lastbilen så snyggt och proportionerligt som möjligt. Ordna dem så att de är platta och även på toppen. Genom öglorna i tarp nära sidorna av flaket och väva det Addera 3

String rep tvärs genom öglorna på andra sidan av presenning. Weave tarp och cinch ner strax över lasten, som lämnar den övre delen över hytten och nedre änden nära nonwoven bakluckan.
4

Flip bakluckan delen upp över den vävda delen av tarp sedan knyta den till det vävda del för att hålla den på plats.
5

Dra den övre delen av presenning, lagd över hytten, ner mot bakluckan tuck då det under lasten. Knyt tarp ned med rep använder tie-down slingor inne i botten av lastbilen och cinch repet ner över toppen av tarp och belastning. De flesta lastbilar har två eller tre uppsättningar av tie-down slingor kvar inne i botten av lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148292.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.