Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man rida en 2008 Harley Fat Boy

1990 införde Harley Davidson en ny modell för att deras Softail raden av cyklar. "Den FatBoy var Milwaukees första nyhet cykel ..." Denna nya modell var skapandet av Willie G. Davidson, sonson till grundaren, och blev en omedelbar försäljningssuccé. Ägarna säger att på grund av sin låga tyngdpunkt, är FatBoy ett av de enklaste att rida. 2008 FatBoy har en 6-växlad växellåda som också bidrar till de riders nöje. Saker du behöver
Skyddshjälm med ögonskydd
Läder körhandskar
Visa fler instruktioner
1

Ta dina läderhandskar och hjälm, tillvägagångssätt FatBoy från vänster sida. Sväng höger ben över sätet och bakskärm och sitta rakt på cykeln. Kontrollera bränslenivån i båda tankarna. 2008 har ett bränsle kapacitet på 5 liter, så se till att du har tillräckligt med bränsle för att få dig till din destination.
2

Sätt din hjälm på och justera bandet så att det sitter åt, men fortfarande bekväma. Om din tändningen är låst in din nyckel och vrid omkopplaren till läget på samtidigt kontrollera nödstoppkontakt på styret. Kontrollera att transmissionen är i friläge, dra in kopplingshandtaget på vänster sida och tryck på startknappen på handtaget nära greppet. När motorn startar, släpp kopplingshandtaget, dra på dig handskar och låt motorn värmas upp i flera minuter. Addera 3

Placera båda fötterna stadigt på marken, titta på båda sidor av cykeln för att undvika löst grus. Greppa både styret och föra cykeln bort av sparka stå i upprätt läge. Lossa kopplingen genom att dra i den vänstra spaken. Med din högra fot på marken, lägg växeln i första växeln genom att trycka ner växelspaken på nedre vänstra sidan på cykeln.
4

Planera din exit rutt från där du parkerade, söker annan fordonstrafik och faror såsom gropar eller stötfångare parkeringsplatser. Med din vänstra fot, sväng kickstand i upprätt läge. Ser igen i båda riktningarna, långsamt släpp kopplingshandtaget med vänster hand, medan du vrider på gasen mot dig själv med din högra hand.
5

försiktigt klickar upp genom växlarna med din vänstra fot och kopplingshandtaget , eftersom din hastighet och varvtal ökar. I vanlig trafik, är det inte nödvändigt att komma in i 6: e växeln. Använd hög växel när du är ute på den öppna vägen. Titta alltid framåt, och hålla ett säkert avstånd från annan trafik. Håll koll både backspeglar för att se vad som kommer upp bakom dig. När saktar ner, dra åt handbromsen, högra spaken, liksom höger fot bromsen. Njut av din FatBoy ride. Du är på toppen av en av de mest uppseendeväckande cykel tillgängligt från Harley Davidson.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148127.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.