Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man registrerar ett rätt bil Hand Drive i USA

Högerstyrda fordon är vanliga i Europa. Individer som vill köra en importerad bil med en höger rattstång måste registrera fordonet för drift i USA. Processen är relativt kort, och ger dig rätt att lagligt köra bilen precis som någon typisk amerikansk bil. Saker du behöver: Aktuellt Körkort
Social Security Proof kort
residency
Signerad bil Bill titel
Salu Emissionstest
Visa fler instruktioner

1

hitta närmaste kontor för Department of Motor Vehicles (DMV). Den DMV är ansvarig för alla nyregistreringar i ditt tillstånd. Ring din lokala länet kontor för att hitta närmaste DMV plats, eller kontakta din lokala telefonkatalogen. Vanligtvis finns det en DMV kontor i varje större stad eller ort.
2

Gå till DMV kontoret och få Form MV-82 från en DMV agent. Denna form är skyldig att registrera alla fordon i ditt tillstånd. Fyll i formuläret till fullbordan, skriver med versaler med en svart eller blå kulspetspenna.
3

Skicka formuläret, tillsammans med en kopia av den undertecknade titel som visar att du är ägare eller bilen. Du kommer också att behöva visa bevis på försäljning från privat säljare eller organisationsnummer återförsäljare, och resultaten av ett utsläpp som dokumenterar att den importerade bilen uppfyller alla amerikanska regler.
4

bevisa att du är berättigad att registrera bilen i ditt respektive stat. Du måste visa din ursprungliga Social Security-kort och statligt utfärdat körkort, samt bevis på uppehållstillstånd. Residency kan fastställas med två separata verktyg eller hyra räkningar visar en bostadsadress inom staten.
5

betala anmälningsavgiften. Varje stat varierar i mängd som den laddar. Mest laddning en enkel anmälningsavgift som beräknas enligt till bilens vikt och klass, samt en omsättningsskatt, en underagent avgift och eventuella regionala skatter. Till exempel tar det statligt av Washington en regional skatt Transit Authority till invånarna inom specifika länen. Din registrering kommer att behandlas efter att du har lämnat in alla handlingar och betalat gällande avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148414.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.