Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Inaktivera en 2000 Ford BeltMinder

Den BeltMinder systemet är en säkerhet objekt som används i Ford-fordon och utformad för att påminna en förare eller passagerare att fästa sig säkerhetsbältet när du kör. Den BeltMinder Systemet fungerar genom att avge ett akustiskt klämta var 30 sekunder under de första fem minuterna av resor. Efter att framgångsrikt fästa säkerhetsbältet kommer BeltMinder stängas av automatiskt. Du kan inaktivera BeltMinder för din 2000 Ford fordon utan hjälp av några speciella verktyg eller hjälp från en kvalificerad tekniker. Instruktioner
1

Engagera bilens parkeringsbroms.
2

Place fordon med automatisk växellåda i "Park" läge. Om din bil har en manuell växellåda, lägg växelspaken väljaren i "neutralt" läge.
3

Stäng alla fordonets dörrar, lossa säkerhetsbältet och slå både tändningen och strålkastarna till " Off "-läge.
4

Slå på tändningen till läge" RUN "och vänta på säkerhetsbältet varningsblinkers placerad på bilens instrumentbräda att rensa.
5

Fasten och lossa chaufför-side säkerhetsbälte tre gånger, unbuckling säkerhetsbältet på forskarnivå.
6

Stäng av strålkastarna på och av och upprepa steg 5. Vänta på säkerhetsbältet varningsblinkers för att rensa och snabbt spänne /unbuckle bilbältet inom fem sekunder för att avsluta processen, säkerhetsbältet varning blinkar under tre sekunder, fyra gånger per sekund, för att bekräfta systemets handikapp. Du måste utföra steg 5 och 6 inom 60 sekunder för att korrekt inaktivera BeltMinder systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149075.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.