Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra Honda Miltal Pilot Gas

Honda Pilot är en medelstor SUV som kan användas för resor, daglig pendling, eller ljus off road färdas. Medan Pilot blir anständiga gas körsträcka för en så tung bil, det finns vissa saker som kan göras till sport utility vehicle för att göra det mer bränsleeffektiva. Göra detta fordon mer effektivt kräver en del koncentration och förberedelser, men om allt görs på rätt sätt, kommer piloten att bli en mer bränsleeffektiv maskin. Saker du behöver
lufttrycksmätare
luftpump
Rag
Motorolja
kryssmejsel
K & N 63 serie intag
Visa fler instruktioner
Däck och underhåll
1

Skruva loss locken på alla fyra däcken. Använda däck spårvidd, kontrollera alla fyra däcken för att se till att de är alla på 32 psi, eller pund per kvadrattum. Om däcken är under 32 psi, använd däck pump till pumpning av däck. Med ordentligt pumpade däck kommer att göra det möjligt för piloten att få bättre gas körsträcka på vägen.
2

Pop huven av piloten genom att dra huvfäste under ratten. Öppna huven och skruva av olje locket. Använda trasan, torka bort den olja som fanns på olje stången och sätt in stången i oljebad. Dra ut oljan stången och kontrollera oljenivån. Om oljan är full, kommer motorn löpa smidigt, vilket ger maximal effektivitet. Om oljan är låg, lägga till en eller två liter motorolja i facket.
3

Kontrollera luftfiltret på piloten som poppar den snäpper på den svarta låda som innesluter filtrera. Ta bort det svarta höljet och ta ut luftfiltret. Om filtret är smutsigt, blöta det i vatten och låt den torka i ett par timmar eller byt ut filtret. Efter Market Filters
4

Addera Avlägsna original luftfilter och luftfilter fack från Pilot med Phillips-skruvmejsel. Haka syresensorn från mitten av inloppsröret som leder till motorn.
5

Lägg ut alla delar eftermarknaden intag kom med. Installera eftermarknadssystem genom att fästa luftfiltret till toppen av inloppsröret. Säkra dessa bitar med åtföljande metallklämma som kan dras åt med hjälp av en Phillips-skruvmejsel.
6

Fäst röret av filtreringssystem till motorn med hjälp av silikon kontakten som följde med intaget. Sätt syresensorn till det nya intaget systemet.
7

Kvarstående systemet luftintaget till pilotens motorrummet med hjälp av de ingående komponenterna. Kontrollera alla bitar att se till att de sitter ordentligt.
8

Slå på Pilot och rev motorn några gånger medan du lyssnar på något luftläckage. Kör stadsjeep runt kvarteret för att lyssna till alla ljud i rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148331.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.