Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur vill slå upp en Tag-nummer

Om du är i ett förhållande där du har taggen antalet registreringsskylt, men ingen ytterligare information, du sannolikt behöver hjälp att slå upp numret. Några tjänster finns som kan ge dig namnet på fordonsägaren baserat på tag-nummer. Denna typ av information kan vara användbart om du är en del av eller vittne till en hit-and-run olycka. Dessutom, ifall någon vandaliserar din bil eller egendom och du ser bara bilen kör iväg, att veta vem som äger fordonet kan vara till hjälp i pressade avgifter. För oavsett dina skäl är, är det möjligt att slå upp ett tag-nummer. Saker du behöver
Tag
Computer
Pengar
Visa fler instruktioner
1

Bli medlem i ett företag på internet som erbjuder denna typ av information. Till exempel kommer Licens-Plate-Search.org ge den information du behöver, så länge du bli medlem och betala den avgift som krävs.
2

Kontakta säkerheten kontor i området där du spotted bilen. Till exempel, om bilen sågs vid en högskola eller ett övervakat business park, kommer säkerhetsavdelningen hålla sannolikt taggen på de fordon som frekvent att området på fil. Ge kontoret taggen fordonets nummer, och den anställde kommer sannolikt att berätta ägare.
3

Kontakta din statens Institutionen för motorfordon eller motorfordon Administration. Beroende på din statens lagar om personlig integritet, kanske du kan få information om ägaren av fordonet om du levererar tag-nummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148572.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.