Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man hyra en bil om du är under 21 år

Om du är myndig körning ålder, kan du finna det nödvändigt att hyra en bil. Men de flesta biluthyrning speciellt riktade till personer över 25 år. Detta är så en förare kan ha en bevisad färdregistreringen och erfarenhet i de flesta förhållanden. Om du är yngre än 25, eller ännu yngre än 21, det finns många fler regler, men det är fortfarande möjligt att hyra en bil. Instruktioner
1

Kontakta uthyrningsfirman och se om företaget hyr bilar till personer under 21 år. Mer än sannolikt, avskräcker företaget det, men många platser hyr fordon till personer under 21.
2

Visa upp till hyra anläggningen med antingen en familjemedlem eller en förare över 25 år. Du behöver vanligtvis att registrera dig för att hyra i person och du behöver en cosigner. Detta sätter en del av bördan på cosigner om du skada fordonet.
3

Presentera ditt körkort, försäkringsbevis och bil registreringen till hyra anläggningen. De kan kontrollera din drivande post för att se om du någonsin har varit inblandad i en olycka. Om du har, kan företaget inte hyra bilen för dig.
4

Anmäl dig till försäkringen. Eftersom du är ung, kommer biluthyrning kräver antagligen att du köper bilförsäkring.
5

Välj det fordon du vill hyra. High-end fordon kan vara tabu för dig. Dessa fordon är dyra att underhålla och dyra att ersätta, och hyra bil företaget inte vill ta en chans att ge ut det till någon så ung.
6

tillbaka bilen i tid med full tank . Många företag drabbas du med en stor avgift för att inte bränsletanken fylls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148264.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.