Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Bilkörning Tips för nybörjare

Nya drivrutiner förvärvar sin licens är ivriga att ta nycklarna och ut på vägarna för deras första rättsliga kryssning. Ofta är dessa förare är tonåringar med minimal förstahandserfarenhet med trafikreglerna. Även förarens säkerhet kurser är en stor hjälp för början bilister, kommer ihåg några tips för att köra en bil att hålla dessa nybörjare säkra och skydda sina passagerare och de som delar vägen med dem. Förbereda sig innan

Vissa förare är så bråttom att sätta på ett säkerhetsbälte och justera olika inställningar på bilen inte sker förrän de kör ner street.Once sitter i bilen , bör nästa steg vara att sätta på säkerhetsbältet, justera speglar, säten, ratt tilt och andra personliga inställningar i bilen, enligt den inofficiella DMV Guide webbplats. Helst bör dessa åtgärder vara avslutad före start av motorn.
Lära sig tecken

Troligtvis en början förare har lärt många av de grundläggande trafikskyltar och betydelser associerade med dem. Men det finns många av dessa tecken som regelbundet stöter på vägar och motorvägar som inte kan vara tydlig för nybörjare. Ta dig tid att memorera vad dessa symboler betyder och hur de kan påverka vardagliga körning. Addera ditt Signaler

Blinkers bör användas vid alla tillfällen där förarens avsikter kan inte vara tydlig. Bara för att föraren vet vart han går betyder inte nödvändigtvis någon annan gör. Blinkers bör också användas för att indikera filbyte. Dessutom bör blivande förare vant sig kontroll över sina axlar för att se till att folk är ur vägen för svängar och filbyten. Tänk på att andra förare inte kan vara uppmärksamma och det är upp till dig att hålla dig säker från en kollision.
Passagerare och säkerhetsbälten

förare Början gillar ofta att ta vänner på en åktur för att visa upp sin nyfunna frihet. Räkna tillgängliga säkerhetsbälten i bilen, och inte låta fler personer i bilen än det finns bälten, enligt TeenDriving. Det är olagligt att köra bil eller åka i en bil utan säkerhetsbälten fästa bälten. Det är också osäkert.
Ljudstyrka

Tonåringar tenderar att älska att lyssna på musik. Ofta de lyssnar på musik på högre volymer än andra människor gör, speciellt vid bilkörning. Detta är en dålig idé som kan leda till farliga situationer. Bilar har horn och utryckningsfordon har sirener för att varna andra förare av överhängande fara eller för att varna dem för att flytta ur vägen. Om en radio sätts på hög volym, kan det överrösta hornen eller sirener och föraren får fångas omedvetna om situationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148502.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.