Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur ansöker Pärlor Traffic Glas

Trafik glaspärlor är reflekterande pärlor som är inbäddade i färgen av trafikleder i syfte att ge ökad retro reflektionsförmåga under körning nattetid villkor. När 50% av pärlorna är inbäddade de ansluter väl till den bana ytan och nog av pärlan stiger över färgen för att fånga huvudet ljus resande bilar. Pärlorna reflekterar ljuset tillbaka till föraren som ger föraren möjlighet att bättre se vägbanan och markerade linjerna. Trafik pärlor sprutas in i den våta färgen av väglinjer med maskiner som följer bakom sprutlackeringsutrustning när väglinjer målas. Saker du behöver
Traffic pärlor
Rengör ytan
bindemedel
Datorstödd leveranssystem
Utbildade applikatorer
Bra väder
Visa fler instruktioner

1

Rengör vägbanan där glaspärlorna kommer att tillämpas. Trafik pärlor tillämpas (sprutas) i den ännu våta bindande material (färg). Att tillämpa glaspärlor vägbanan ska vara så ren som möjligt och den dag då ansökan bör uppfylla de omgivningsförhållanden som kommer att ge bäst resultat. Enkelt uttryckt, kommer bättre väder ger ofta bättre resultat på lång sikt.
2

Spray markeringsmaterialet (bindemedel såsom linje färg eller annat) så att hartset i bindemedlet skapar en god bindning med vägytan. Den våta och torra tjockleken av bindemedlet är avgörande för hur djupt inbäddade glaspärlorna kommer att vara i färg. Optimala nivåer av pärlor trafik glas är 50-60% när bindemedlet är torrt. Bindemedlet i en våt färg linje kommer att krympa med nästan 50% så kulor som är initialt 70% inbäddade torkar till 50%.
3

Spraya glaset trafiken kulor i den fortfarande våta bindemedel (färg). Denna process sker med hjälp av specialutrustning. En person kör bilen där utrustningen är monterad och en andra person driver linjen ansökan och beading utrustning. En dator hjälper till att bibehålla bindemedlet tjocklek och rätt pärla sprayflödet. All utrustning fungerar bäst när de är rena och väl underhållen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148759.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.