Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du använder din bil en Billboard

Om du har en snygg och intressant bil, en stor lastbil eller skåpbil, eller om du bara gillar att köra runt en hel del, kanske du kan starta ett litet företag med din bil som en skylt. Taxi och bussar gör det regelbundet. Företag, privatpersoner och organisationer i ditt område kan betala dig för att visa reklammeddelanden på din bil om du är professionell i ditt förhållningssätt. Du kan använda din bil som en skylt utan att skada yttre eller spendera för mycket pengar. Saker du behöver
Grafisk formgivare
Visitkort
Broschyr
Car magneter
Visa fler instruktioner
1

besluta om priser du kommer att debitera företag och privatpersoner för att använda din tjänst. Vara rimliga när du precis har börjat. Betalt per dag, vecka eller månad. Du kan också ladda med antalet miles körda med annonser. Faktor i din beräknade kostnader (mestadels material) samt.
2

Hyr en grafisk formgivare för att skapa en kort broschyr som beskriver din service och priser, tillsammans med professionella visitkort.

3

leta efter möjliga kunder. Börja med små företag i din kommun. Ta en promenad genom stan för att be småföretagare om de är intresserade av att annonsera med dig. Låt var och en av dem en broschyr och ett visitkort.
4

Använd magnetiserade skyltar på bilen som dina skyltar. Dessa kan du växla mellan klienter enkelt - allt du behöver göra är att applicera och ta bort magneten när du är klar med det. Hitta en bil-magnet skrivare som kan uppfylla dina beställningar i god tid.
5

Ha din grafisk formgivare skapa alla dina magneter för klienterna. Få anvisningar av varje klient på magneten design och reklam innehåll.
6

Print fyra kopior av varje magnet design för varje kund. Lägg en på varje sida av bilen och en annan på ryggen, ovanför stötfångaren eller på bagageluckan om det finns utrymme (tänk på att inte täcka din registreringsskylt). Håll extra magneten som en backup eller för att ge till kunden.
7

Ställ en planerad rutt att följa när du kör runt för att visa din kundens annonser varje dag. Till exempel, om du vet ditt centrum packas kl 8, middagstid och 5 PM, skulle dessa vara perfekta tider att köra runt området. Informera din klient om dina planer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148215.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.