Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att transportera gods på ett biltak

När du packar för en weekendresa, en del saker helt enkelt inte får plats i bilens bagageutrymme. Du kan bestämma vilka poster som är viktigast och ta dem, eller du kan rätta till situationen på ett helt annat sätt. Gör dessa punkter prioriteras genom att transportera dem på taket på din bil. Saker du behöver
taket Straps bärare
Kuddar
Kuddar
Rope
tunga filtar eller tarp
Visa fler instruktioner hotell med ett tak -Top Carrier
1

Placera taket bärare i läge. Det bör vara minst 1 fot från framkanten av fordonets tak och vara centrerad.
2

Fyll i taket bärare. Den är utformad för att användas helt packad. Använd kuddar eller kuddar för att fylla alla tomma fläckar. Detta kommer också att dämpa och skydda innehållet.
3

Fäst remmarna. På bilar med takreling kör längden av bilen, linda kortaste remmarna runt skenan och trä de längre banden genom öglorna på hållaren. Buckle de längre banden till de korta remmarna och dra dem hårt. På bilar med barer takräcke som kör över taket, placera bäraren mellan tvärbalkarna och fäst remmarna över längden av bäraren. Dra dem hårt. För fordon utan takräcken, kör banden till dörrposter och fäst dem på samma sätt som takräcke som kör längden av bilen. Addera utan tak-Top Carrier

4

Placera en rem eller rep på längden längs mitten av fordonet. Lägg en tung filt eller motsvarande över remmen eller repet för att skydda fordonet och ger varorna något att sitta på. Kör två spärrkonsol remmar eller starka rep genom kupén (öppna dörrarna och kör dem genom öppningen så att de kommer att rida mot huvudet liner med stängda dörrar) och lägg dem på taket bredvid stoppning.
5

Placera varorna på utfyllnad i ett tätt grupperade gäng, vilket gör att de tyngsta bitarna är på botten. Efter lastningen, placera en annan filt, kudde eller presenning över varorna och stoppa in den i runt den nedre kanten av bunten.
6

Säkra lasten. Börja med korset band /rep som löper genom det inre av fordonet och kör band eller rep upp och över stapeln. Spänn banden eller knyta repen runt stapeln, och se till att lasten inte ska glida. Ta den slutliga längden rep upp och över stapeln och säkra detta runt stoppning och de andra banden för att låsa dem på plats. Kontrollera remmarna /rep var 50 kilometer och dra åt vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148422.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.