Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en Infiniti FX35

Infiniti är lyxen uppdelningen av Nissan Motors, inrättades 1989 för att rikta premium-nivå konsumenter Nissan var miste om. FX linjen lanserades 2003 på grund av ett ökat behov av crossover stadsjeepar. En crossover kombinerar funktionerna i en SUV med väghållning på en bil. Denna kombination kan göra en bekväm bogsera fordon. Med lite kunskap om de FX35 bogsering kapacitet och en riktig bil /släp-anslutning kan du tryggt bogsera med detta fordon. Instruktioner
1

Vikt din släpvagn och last på en offentlig våg. Om det inte finns någon inom köravstånd, kan du beräkna denna vikt genom att spela in släpets massa av typskylten och tillägger att antalet till en uppskattning av last vikt. Det är bättre att fela på sidan av försiktighet med dessa siffror, eftersom bilens hantering och bromsning kommer dramatiskt förändra om du överskrider dess kapacitet.
2

Record klassen av fordonets dragkrok bifogas FX35. Klass I (upp till 2000 kg.), Klass II (upp till 3500 kg.), Klass III (upp till 5000 kg.) Och klass IV (upp till 10.000 pund.).
3

Kontrollera om din FX35 kan säkert bogsera släpet och dess last. Den nyttolast bör vara mindre än de maximala kapacitet både fordon och skumt. Den 2011 FX35 har fått betyget till 2000 kg. Om du har en annan modell, kolla din instruktionsbok för dess exakta kapacitet.
4

Backa FX35 upp till släpets koppling med en vän till guild dig till den exakta positionen. Sänk trailern mottagare på bilens dragkrok och lås den på plats med ett skumt stift eller hänglås. Fästa släpets elektrisk anslutning till bilens mottagare.
5

Anslut släpets kedjorna till bilens dragkrok. Kedjorna ska korsas under vagnens tungan. I händelse av att det skumt och släpet lossnar, är de korsade kedjorna tänkt att fånga släpets koppling. Att släpets lampor är fullt fungerande och dubbelkolla alla anslutningar
6

Check.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149195.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.