Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra 2WD Truck Traction

tvåhjulsdrift pickup lastbilar inte är kända för att ge den bästa on-eller off-road dragkraft. Även om de flesta av en pickup vikt är på fronten, de flesta två-hjulsdrivna bilar är bakhjulsdrivna, vilket betyder att de drivs från rygg och pressa den främre änden. Eftersom vikten av den främre änden är betydligt mer än vikten av den bakre änden, har fordonet en tendens att förlora dragkraft på hal eller instabila. Instruktioner
1

Förvara dina däck i gott skick. Bald, slitna däck med minimalt mönsterdjup är långt mer benägna att tappa greppet på vägbanan än däck som är i bra skick med massor av vänster slitbanan. Om du är orolig för din lastbilens dragkraft, kan det vara en bra idé att få nya däck när de befintliga däcken är halvvägs genom sin förväntade tillverkaren körsträcka livstid.
2

Behåll ditt fordons bromssystem ordentligt. Fordon med dåliga bromsar är mer benägna att bryta dragkraft och glida när man stannar.
3

Lägg vikt vid sängen av din lastbil. Vissa förare faktiskt sätta sandsäckar på baksidan av lastbil sängar direkt ovanför bakaxeln för att lägga vikt att plocka upp lastbilar. Du kan också lägga vikt med en husbil skal eller lastbil säng täcka. Bara vara medveten om att ökad fordonsvikt kommer att minska din bränsle körsträcka något.
4

Köp en lastbil med ett antisladdsystem. Nyare pickup lastbilar kan köpas med datorstyrd antispinnsystem som minskar sannolikheten för att din lastbil förlora dragkraft. Beroende på märke och modell av bil du har, kanske du också kunna köpa uppgraderade barer dragkraftssys och system för din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149069.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.