Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur använder jag 4LO i Nissan ?

Den fyrhjulsdrift -system som används av Nissan har en hög och lågväxel inställning , vilket ger dig mer än ett alternativ om vägen framåt är hal , grov eller om du reser genom svår terräng off road . Nissan stater i instruktionsboken att den fyrhjulsdrift lågväxel inställning bör användas för maximal effekt eller när Traction är mycket begränsad . Branta stigningar , mycket sandig eller stenig terräng och leriga vägar är alla exempel på körförhållanden som kan kräva fyrhjulsdrift lågväxel ( 4LO ) . Instruktioner
1

Ta bilen till ett fullständigt stopp och växla transmissionen i friläge . Du kan inte ingripa 4LO med att fordonet rör sig .
2

Trampa ner bromspedalen och vrid fyrhjulsdrift väljare från 2WD till 4H därefter till 4LO . Inte snurra inte väljaren direkt till 4LO , flytta den till en plats i taget för att möjliggöra överföring fallet att flytta genom de redskap som ligger inne i det .
3

växellådans tillbaka för att köra eller första växeln på en manuell växellåda fordon , släppa bromsen och fortsätta på . Var medveten om att du kommer att behöva köra mycket långsammare i 4LO . Aldrig överstiga 30 miles per timme medan 4LO .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148579.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.