Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man övningsköra Skills

Ibland, även efter att du fått din licens, måste du arbeta på din körförmåga. Även om du är en erfaren förare, det är alltid bra att fräscha upp grunderna. Efter att bemästra de delar av körning, kan du se din och andras säkerhet när du kör på vägen. Läs nedan för att lära dig hur ett säkert sätt att träna din körförmåga innan inför daglig trafik. Saker du behöver
bil
Parkering
Orange koner
Visa fler instruktioner
1

Hitta en stor, tom parkeringsplats för att öva dina färdigheter i. En tyst uppdelning fungerar också om du inte kan hitta en parkeringsplats.
2

Ställ upp koner för att matcha en parkeringsplats på parkeringen. De koner ger dig både visuell och hörbar feedback om hur du väl du parkera din bil.
3

Ställ in 2 koner ca 8 meter från varandra. Dessa kottar kommer att användas för att se hur väl du kan säkerhetskopiera din bil. Säkerhetskopiera först
4

Practice. När du är cirka 10 meter från de två konerna, börja backa upp på en gånghastighet tills du känner att du är inom 2 fötter koner. Stanna bilen, och kontrollera avstånd från konerna. Om du är förbi konerna, eller inte tillräckligt nära, upprepa proceduren igen tills du får det rätt.
5

Practice parallell, vinkelrät, och omvänt parkering i trafikkonen parkering plats. När du gör det, alltid titta runt för konerna att kolla var de är.
6

Kör runt på parkeringen vid en hastighet av högst 20 mph och träna både vänster och höger varv , alltid se till att du letar runt efter där andra fordon kommer att komma från - och kommer att - i verkliga trafiksituationer. Kom ihåg vem som har förkörsrätt i alla trafikmiljöer och öva dessa scenarier. Upprepa dessa flygprov tills du känner att du behärskar dem. Då är det dags att få på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149137.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.