Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man läser din färdregistreringen

Körning register innehåller viktig information om den drivande historia licensierade förare och utfärdas av stater. Körning poster dokumentera brukar eventuella trafikförseelser eller en brottslig verksamhet som har samband med driver.The informationen i drivande post kan komma till hands när de ansöker om bilförsäkring. Allstate, en auto försäkringsbolag erbjuder rabatter till bra förare som har haft inga överträdelser för de senaste tre åren, för example.The färdregistreringen är annorlunda än ett fordon rekord, som dokumenterar fordonen en förare har registrerade hos staten. Saker du behöver
Request Computer formulär
att begära elektroniskt (tillval) katalog check eller kreditkort
Visa fler instruktioner
1

erhålla färdregistreringen från lämplig myndighet i ditt land. Licensierade förare i Michigan, till exempel, kan begära att deras körning poster från Department of State, eftersom posterna är under ledning av Michigans statssekreterare. Licensierade förare i Ohio, måste dock begära kopior av deras körning poster genom Ohio Bureau of Motor Vehicles. Kontakta den myndighet som utfärdat ditt körkort - vanligtvis en byrå eller uppdelning av motorfordon -. Om du har problem med att hitta en lämplig plats för att erhålla färdregistreringen

Du kan begära i form av e-post, med en frankerat och adresserat och frankerat kuvert. Det kan också vara möjligt att begära din körning rekord elektroniskt. Du kan också besöka lämplig myndighet personligen.
2

Läs all grundläggande information om den drivande posten, vilket gör att den är korrekt. På toppen av sidan, kommer förarens personliga information anges. Ditt namn, födelsedatum och adress bör alla vara korrekt, tillsammans med din fasta och postadresser. Hitta status för färdregistreringen, såsom aktiv eller löpt ut, det datum utfärdades och det datum det löper ut. Kontakta lämplig myndighet om eventuella fel eller inaktuell information som visas på den drivande posten.
3

Läs färdregistreringen vänster till höger. Datumet för varje brott bör anges, tillsammans med titeln på brottet och eventuella restriktioner som infördes på föraren som följd. Det kan vara till hjälp för att begära en drivande post om du har haft några restriktioner på din licens, eftersom deras utgångsdatum bör dokumenteras.

Kontakta lämplig myndighet om du har några problem att förstå det brott för vilket du hittades skyldig. Om din körning rekord påstår att din licens är fortfarande under restriktioner för ett brott som faktiskt har hävts, kontakta den myndighet som utfärdade drivande post. Om du ansöker om bilförsäkring, till exempel, kan en falsk restriktion datum fördröja en rabatt som du faktiskt var berättigad.
4

Fråga lämplig statlig myndighet om du har några frågor om din integritet rättigheter om din drivande post. I Michigan, till exempel, bör statssekreteraren emot några frågor angående tillgängligheten av din personliga information till andra parter eller om någon oro upplevda kränkningar av privatlivet angående din personliga information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148344.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.