Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Symtom på en bil Running Out of Gas

Under 2006 uppskattade AAA att omkring 116.000 bilister lämnades strandsatta på sidan av vägen, eftersom de fick slut på gas. Riskerna för en tom tank är mer än bara en olägenhet --- de kan också potentiellt skada din bil. Veta tecken och symtom på en bil som kör slut på gas är det enklaste sättet att skydda din bil, liksom för att säkerställa en säker och effektiv resa. Gas Light

Det vanligaste symtomet på din bil kör av gas är indikatorn på instrumentpanelen som lyser. Beroende på modell av ditt fordon, tänds ljuset för att indikera låg gas nivåer, liksom att låta föraren vet att bilen nu är igång på gasreserver. Dessa reserver kommer att bära en drivrutin för så mycket som 25 extra miles, en säkerhetsåtgärd för att tillåta föraren att hitta en bensinstation. I vissa andra fordon, efter att ljuset har belyst under en tid och föraren ännu inte har fyllt upp tanken börjar bilen att skicka en varning ljud att låta föraren vet att det finns inte mycket bränsle kvar.

startar inte

bilar kräver en viss nivå av gas för att slå på motorn. I situationer där tanken inte har tillräckligt med gas för att förbränna och använda startmotorn, kommer bilen inte att stänga av motorn på som en försiktighetsåtgärd. Under start av motorn, använder motorn bränslet vid den högsta nivån och därför måste ha tillräckligt med bränsle i tanken för att se till att bilen startar och fortsätter att gå. En bil som körs ut av gas under drift har potential att bränna ut bränslepumpen, vilket är varför bilar ofta inte går att slå på när de är lite på gasen.
Bil spiltor Regelbundet
p Om du lyckas få din bil igång trots minimal bränsle i tanken, det finns fortfarande en chans att bilen börjar motorstopp. När motorn börjar löpa på rökgaser, kommer bilens motor börjar att stanna när du kör eller ibland bara efter att bilen startar. Men i vissa fall kommer motorstopp också tyder på att det finns ett annat problem med bilen, så kolla din gas ljus och bränsle mätaren för att se om bränsletanken är faktiskt problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148869.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.