Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en kopia av din California ID När den har blivit stulen

Din California state -ID eller körkort kan vara ett avgörande medel för identifiering om du utför ett antal uppgifter från kassera en check till att söka jobb . I händelse din California ID är stulen , måste du skaffa en ersättare ID så snabbt som möjligt . ID kan bytas ut på din lokala avdelning av motorfordon . Instruktioner
1

Samla två former av identifiering , som kommer att behövas för att verifiera din identitet . Ditt pass och original födelseattest kan användas .
2

Slutför en dubblett identifiering eller körkort ansökningsblankett . Gå till DMV hemsida för att ladda ner en kopia för att skriva ut ( se Resurser ) . Du kan ha formen skickas till dig genom att ringa 1-800-777-0133 . Vara beredd att betala en $ 25 ersättningsavgift .
3

Besök din lokala California DMV . Gå till DMV hemsida , klicka på " kontor " -fliken och välj " Hitta ditt lokala kontor " om du är osäker på vilken DMV är närmast dig . Var beredd att ge ditt tumavtryck och även ha en ny bild tagen för din licens eller tillstånd ID . Du kommer att utfärdas ett tillfälligt ID som är bra i 90 dagar medan du väntar på din ersättare ID för att komma med posten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149404.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.