Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Biluthyrning Issues

Biluthyrning kan vara ett sätt att öka flexibiliteten och rörelsefrihet under en resa, oavsett om det gäller affärer eller nöje. Det finns dock frågor att ta hänsyn till, till exempel kostnader, vad du behöver, och förstå det finstilta på hyresavtalet. Biluthyrning Dokument

Biluthyrningsföretag kräver ett giltigt körkort. Om en drivande historia kontroll visar en dålig drivande post, kan bolaget vägra att hyra en bil. Vissa uthyrningsfirmor kräva betalning med en större kreditkort, även om det är ett förbetalt presentkort eller direkt fakturering. Därför behöver du ett kreditkort i god status.
Identifiera dina behov

När du väljer en bil, överväga dina behov. Om du letar efter något miljövänligt, be om en hybrid, eller en kompakt bil. Om du behöver plats ett antal barn eller bära en hel del bagage, gå för en SUV. Låt biluthyraren vet exakt vad du vill.
Kostnad

Mil varierar från obegränsad daglig körsträcka, en dagskurs med begränsade fria miles, en daglig körsträcka laddning, eller längre period fri körsträcka. Priser kan påverkas av speciella erbjudanden och storleken på fordonet. Övriga kostnader inkluderar hyror skatter, som varierar enligt stat. En mervärdesskatt får tillämpas på internationella hyror förutom en 10 procent flygplats avgift på vissa platser. Läs det finstilta på hyresavtalet och ställa frågor om du behöver förtydligas.
Avlämning Avgifter och återgå Rental Cars
p Om du planerar att släppa bilen på en annan plats, kommer det sannolikt att en extra avgift. Hyresperioder baseras på en 24-timmars sikt, och det är oftast en timmes frist när du gör en retur. Efter detta, avgifter återgå till ett dyrare timpris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149112.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.