Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en Hardship Körkort

flesta stater kommer att utfärda en umbäranden körkort till ungdomar mellan 14 och 16 år som har visat att det är en nödvändighet för dem att köra. Vanligtvis finns det en familj behov som kräver dem att ta på ett ansvarsfullt sätt för att ta sig till skolan eller arbetet själva. Det finns vissa steg som krävs, även om det kan finnas vissa variationer från land till land. Instruktioner
1

fall styrka din identitet genom att tillhandahålla en primär källa med ditt fullständiga namn och födelsedatum eller en sekundär källa tillsammans med två verifikationer. Om du är 14, du förmodligen inte kommer att ha en primär källa, vilket inkluderar ett giltigt körkort, nuvarande USA pass, utländskt pass med visum eller annan källa till medborgarskap pappersarbete som uppfyller den primära källan kriterier. Därför behöver du ett original eller bestyrkt kopia av ditt födelsebevis och två andra källor för identifiering. Dessa verifikationer inkluderar en kvardröjande militära beroende kortet, en verklig social trygghet kort eller ett utländskt pass. Du behöver också ett personnummer för att fylla i formuläret.
2

in lämpligt program kräver ditt tillstånd att begära en umbäranden licens, som finns på din lokala Department of Public Safety licensiering kontor. Föräldrarnas tillstånd krävs, och en förälder måste vara närvarande för att underteckna.
3

Slutför alla blanketter som krävs av ditt tillstånd för att bevisa din umbäranden uppfyller deras kriterier. Du behöver dokumentationen av din familjs lidande, såsom sjukdom i din familj eller en oförmåga att komma till skolan eller arbetet utan att kunna köra själv. Det finns särskilda riktlinjer, t.ex. där du kan till och vem som kan åka med dig. Normalt kan du köra bara till skolan eller arbetet, och endast familjemedlemmar kan åka med dig. Du måste tillhandahålla dokumentation av skoltid, aktiviteter du behöver för att delta, arbetsscheman och alla andra särskilda behov som du kan ha för att ta hand om.
4

Bevisa att du har fordonsregister och ansvarsförsäkring om du äger din bil. Om du inte äger bilen, behöver du bevis på ansvarsförsäkring på fordonet du kommer att köra.
5

betala fastställda avgifter, som varierar från stat till stat.
6

Passera det skriftliga provet, körprov och vision undersökning, och då kan du få en umbäranden licens som är giltig till 16 års ålder. Efter 16 års ålder, i de flesta stater, kan du ansöka om ett permanent körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147864.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.