Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en Florida Sunpass

En SunPass är ett mer bekvämt sätt att betala vägtullar och ger dig en rabatt betyget på de flesta avgiftsbelagda vägar och broar avgiftsbelagda. En transponder är ansluten till bilens framruta och sänder en radiosignal när du kör genom en vägtull plaza. Bilister som använder SunPass behöver inte stanna vid betalstationerna för att avgifterna dras automatiskt från ett förbetalt konto. Instruktioner
1

Köp en transponder på nätet eller i en deltagande butik.
2

Skapa ett konto och lägga till de minsta medel för att börja använda SunPass systemet. Detta kan göras online, personligen eller via telefon, post eller fax.
3

fylla på kontot när transpondern sänder ett ljud signalerar den förinställda minimum nås. De flesta SunPass kunder registrera dig för Easy Pay automatisk påfyllning med ett kreditkort. Alternativt, kan du lägga till pengar genom att göra betalningar med kreditkort via telefon eller genom att skicka en check.
4

Montera SunPass transponder på insidan av den främre vindrutan. Tryck bara sugkopparna ordentligt mot glaset. Kolla hemsidan för den exakta platsen för din typ av fordon och information om problemområden vindrutor.
5

Kör igenom varje bana visar SunPass symbolen. Fordon kan upprätthålla motorvägshastigheter i SunPass Express-banor.
6

Logga in på ditt konto online för att kontrollera saldot eller skriva ut en månatlig rapport för affärsändamål.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147843.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.