Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man förhandlar Karuseller

Karusell var utformade för att förbättra trafikflödet till kraftigt utnyttjade korsningar . Se det som en säkerhetsfunktion som kommer alla utom eliminera risken för en frontalkrock och få en biljett för att köra mot rött ljus . Du kommer aldrig att behöva vänta bakom en skygg förare att göra en vänstersväng . Även vid första förvirrande , studera diagrammen som presenteras i länkarna kommer att förtydliga principen om att förhandla en rondell . En viktig sak att komma ihåg är att alla USA-baserade rondeller flöde i en moturs riktning . Det finns några små skillnader mellan enskilda och flerfiliga rondeller . Instruktioner
1

Approach rondellen noggrant . Följ skyltar för körfält uppdrag i en flerfilig situation . Om du skulle svänga vänster från början , måste du ändå vara i vänster körfält som du skulle i någon korsning .
2

Watch trafik som kommer från vänster och övergår i flödet när det är säkert . All trafik går i samma riktning runt cirkeln . Trafiken kommer in i flödet måste ge .
3

Förhandla cirkeln , alltid tittar efter någon som skulle kunna byta körfält i din, och avsluta cirkeln på din tilltänkta gata .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148303.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.