Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Override en Python Security System

Python säkerhetssystem består av en fjärrstyrd anordning som kan låsa , låsa upp och starta bilen . Enheten ger trygghet och uppmärksammar tjuvar som försöker bryta sig in i den eller stjäla din bil . Det ger ett ljudlarm , samt en tystnad larm , som varnar polisen . Ägare kan aktivera larmet genom att beväpna den med fjärrkontrollen , men om de glömmer bort larmet och den slocknar nästa gång de försöker ta sig in i fordonet , kommer de att behöva åsidosätta eller desarmera den för att stänga av larmet . Instruktioner
1

frånkoppla systemet genom att trycka på " I " -knappen på sändaren . Bilen ljuder två pip och parkeringsljus blinkar två gånger för att indikera att överstyrning var framgångsrik . Om makt lås styrs av sändaren , kommer dörrarna låsa upp också .
2

Tryck på " jag " -knappen två gånger på sändaren för att stoppa sirenen från klingande och även att avväpna avtryckaren på sändaren. Detta kommer att säkerställa att ljus och ljud stoppar när larmet utlöses . Dock kommer dörrarna förblev låst . Denna funktion ger ägarna säkerheten att kunna åsidosätta avtryckaren utan att vara närvarande och exponera säkerheten för fordonet .
3

Sätt i nyckeln i tändningslåset om du vill frånkoppla systemet utan en sändare . Slå på tändningen och tryck på " Valet " switch inom 15 sekunder för att vända bilen på . Detta bör frånkoppla systemet omedelbart .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149235.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.