Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kontrollera om det finns särskilda registreringsskyltar i Pennsylvania

Särskilda registreringsskyltar, som ofta kallas fåfänga eller personliga skyltar, är ett roligt sätt att anpassa din bil. Commonwealth of Pennsylvania, liksom de flesta andra stater, erbjuder möjligheten att särskilda registreringsskyltar till registrerade förare. Alla personbilar är berättigade till särskilda plattor, ger sin vikt är inte mer än 10.000 pounds (endast kommersiella fordon i allmänhet väger så mycket). Innan posta din speciella plattan program kan du kontrollera tillgängligheten för en särskild skylt. Pennsylvania rekommenderar att göra detta innan du ansöker om en särskild skylt. Instruktioner
1

Gör en lista över särskilda registreringsskyltar du vill kolla på. Plattan kan innehålla upp till sju siffror, vilket kan vara en kombination av bokstäver och siffror. Det är en bra idé att ha flera val i åtanke, i fall den speciella plattan du vill ha är tillgänglig.
2

Besök den officiella Pennsylvania Department of Transportation webbsida för att kontrollera tillgängligheten för din speciella registreringsskylt ( se Resurser).
3

Typ önskad skylt namn /nummer i rutorna (en siffra per ruta). Det finns en extra låda för ett bindestreck eller utrymme, som inte räknas mot sjusiffrigt gräns.
4

Klicka "Kontrollera tillgänglighet" och vänta på att systemet för att scanna sina register. Om plattan är tillgänglig, "är plattkonfiguration Tillgänglig" meddelandet visas och ditt val visas på den simulerade plattan. Om ditt första val inte är tillgänglig, klicka på "Reset" och upprepa steg 3 och 4.
5

Fyll i och skicka din ansökan så snart som möjligt om din önskade särskild registreringsskylt är tillgänglig. Den Pennsylvania Department of Transportation, eller PennDOT, kan inte boka ditt tallriken tills den får en ifylld ansökan, Form MV-904 "Ansökan om särskilda registreringsskyltar," med betalningen av de $ 20 avgift. Se avsnittet Resurs för att ladda ner och skriva ut blankett MV-904.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148371.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.