Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man flyttar en bil till en annan stat

Flytta din bil från stat till stat kan utgöra en utmaning, speciellt om bilen inte är igång. Men det finns en mängd olika sätt att flytta en bil till en annan stat som kan hjälpa dig i varje situation du befinner dig i. Om kostnaden är en faktor, det finns auto klubbar och föreningar som du kan gå som kanske kan hjälpa dig med rabatter och speciella tjänster. Instruktioner
1

Hyr en lastbil eller skåpbil med en inbyggd skumt som gör att du kan koppla upp bilen och bogseras till den andra staten. Du kan också ha en särskild hookup läggas till på framsidan eller baksidan av bilen för att det ska vara ett lagligt och säkert släptåg. U-Haul hyr lastbilar med möjlighet att bogsera andra fordon för långa drag.
2

Anmäl dig för en bil klubb (t.ex. AAA eller Allstate Motor Club) och kalla in för en väg tjänst att ha bilen bogseras till en annan stat. Vanligtvis måste det vara något fel med din bil för att den skall bogseras av en räddningstjänst. Du kommer sannolikt att få betala ytterligare avgifter (per mil) för att transportera bilen längre än 10 eller 15 miles.
3

Hyra en auto avlastare. Dessa företag är i uppdrag att hämta bilen upp och transportera den till önskad plats. Kontrollera att den automatiska avsändaren fullt försäkrade och bundna till transportfordon längdåkning. Planerar att spendera flera hundra dollar till tusentals leveranstid en bil till en annan stat med denna metod, beroende på resans längd.
4

Planera en enhet till den andra staten. Planera din resa i förväg genom att skriva ut tydliga turn-by-turn vägbeskrivningar (eller skriv in din destination i din GPS). Ring motorvägen provision för varje stat som du kommer att passera genom att fråga om vägtullar. Boka hotell längs vägen om din resa kommer att pågå längre än 18-20 timmar. Om du flyttar till en annan stat att leva, har en vän eller familjemedlem driver flyttlass bakom dig. Detta är förmodligen inte den billigaste metoden på grund av gas, vägtullar och räkningar hotell, men det är det bästa sättet att garantera att din bil blir det säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148012.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.