Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur få bättre gas körsträcka för en Jeep

Bättre bränsle körsträcka är möjligt i alla fordon, från stora stadsjeepar till små bilar. Jeepar är vanligtvis inte känt för stor körsträcka, med de flesta i genomsnitt cirka 18 mpg, men Jeep-ägare kan vidta åtgärder för att sträcka ut tiden mellan påfyllningar. Förbättra din Jeep bränsleekonomi genom smärre förändringar vid ratten och fordonsunderhåll. Instruktioner
1

schemalägga regelbundna hälsokontroller för att garantera din jeep motor är i topp körförhållanden. Utför underhåll såsom oljebyten och fininställningar på tid och reparera eventuella problem som uppstår. Minimera bränsleförbrukningen genom att hålla din Jeep motor i bästa möjliga skick.
2

Håll din jeep däcken ordentligt pumpade. Däck som är ur läge eller för lågt försämra hanteringen och göra motorn arbeta hårdare. Överväg att ersätta jeep däck med lågt rullmotstånd däck som är utformade för att minska friktion och öka bränsle körsträcka.
3

begränsa mängden vikt du regelbundet transportera. Kontrollera att du inte har oanvända eller tunga föremål på baksidan av din Jeep, kostar bränsle och pengar.
4

Låt inte din Jeep tomgång under långa perioder. Ett fordon som går på tomgång i mer än en minut använder mer gas än vad som skulle behövas för att vända bilen och starta den igen, enligt Union of Concerned Scientists. Att låta din Jeep att sitta och tomgång också producerar skadliga utsläpp.
5

Undvik att göra onödiga resor. Kombinera ärenden och utnämningar till en resa i stället för att göra flera enheter. Ju mindre du är bakom ratten, desto längre din tank pågå. Planera dina rutter för att maximera effekten av dina resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148828.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.