Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Skaffa en Drivers Permit

För många ungdomar att få ett körtillstånd är en mycket efterlängtade steget in i vuxenvärlden. Efter allt, få ett körtillstånd innebär att du är ett steg närmare att få ett körkort. Efter studier i klassrummet och med en körskollärare, kommer ett körtillstånd kan du öva dina körkunskaper innan provtagning för att få ditt körkort. Saker du behöver
Bil (i de flesta fall) Inskrivning i körskola
Visa fler instruktioner
1

ta reda på vilka regler som gäller för den stat eller land som du lever i. De flesta stater i USA kräver en person att vara i åldrarna 14 till 16 innan han kan få ett körtillstånd. Kontakta Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd för att lära sig vad de ålderskrav är att få ett körtillstånd.
2

Delta i ett klassrum-baserad klass körning utbildning. Om du bor i ett landsbygdsområde, kan din skoldistrikt erbjuda förarens utbildning klasser. Större städer tenderar att ha privata körskolor.
3

Räkna med klassen för att täcka grundläggande körmanövrer, ansvar förare, vägmärken, nödsituationer, och reglerna för vägen.

4

Lyssna på instruktionerna din trafiklärare ger dig. Försök att slappna av och fokusera på trafikreglerna. För dina första lektioner, kommer din instruktör tar sannolikt till en del av staden som upplever mindre trafik. Du får lära dig att fickparkera, hur man korrekt att signalera dina svängar och hur man korrekt hantera korsningar. Bli inte förvånad om din instruktör frågar en massa frågor eller spontant testar dina kunskaper.
5

ta och skicka ett skriftligt prov körtillstånd. Beroende på var du bor, kommer det skriftliga provet består av att matcha, sanna och falska, och flervalsfrågor som täcker allt du har lärt dig i din förarens utbildning förstås. Normalt måste du ha ett resultat på 80% eller högre för att klara provet.
6

Bär körtillstånd med dig när du är på resande fot. Du bör också ha giltigt försäkringsbevis med dig hela tiden under körning.
7

Ta en bakom ratten körprov för att få ditt körkort. Tillåt statliga regler varierar, de flesta stater tillåter elever att ta körkort efter att ha ett körtillstånd under minst sex månader. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147702.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.