Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur Pass ett test riskmedvetande

Att kunna köra bil är bara halva striden för att tjäna hela din körkort. Du måste kunna bevisa att du kan känna igen faror och erkänna dem snabbt som de uppstår - syftet med riskmedvetande aspekt av ditt teoriprov. Det är ett datorprogram som kräver att du klickar på musen när du ser en potentiell fara, och det finns ett antal sätt du kan garantera framgång. Saker du behöver
Körprov programvara
Visa fler instruktioner
1 programvara

Inköp som replikerar testet riskmedvetande och låter dig att effektivt genomföra en version av testet innan du upplever den pressade situationen på din teori tentamen. Program inkluderar, men är inte begränsade till, "Hazard Perception", "Driving Test Success: Hazard Perception 2011" och ". The Official DSA guide till riskmedvetande"
2

Fråga din instruktör, i leder upp till ditt teoriprov, för att införliva aspekter av riskmedvetande i dina körlektioner. Din instruktör kan be dig att peka ut risker när de inträffar under din enhet, ovärderlig realtid erfarenhet av riskmedvetande, och den perfekta förberedelsen
3

Leta efter gemensamma faror som ofta. används i riskmedvetande testet. Dessa inkluderar fotgängare eller cyklister, dolda fordon dyker upp från vägar vid er, församlade mötande fordon på smala vägar och djur som vandrar på vägen.
4

Säkerställ du klickar på musen när faran har utvecklats. Om du ser en potentiell fara innan det utvecklas, kan du klicka innan klippet går in i "scoring zonen." Du tilldelas mellan en och fem poäng - beroende på hur snabbt din klick, från den punkt där datorn bestämmer faran har inletts - så det är en bra idé att klicka på en annan gång eller två gånger så faran fullt utvecklas för att säkerställa du har tagit poäng för klippet.
5

vila och koppla av framför ditt test. Det är, faktiskt, en mental test och desto bättre förberedelse för skarpare din hjärna kommer att bli.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147796.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.