Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Maryland learnerspassersedel Krav

En av de mest spännande ögonblicken i livet är att tjäna ditt körkort. I oktober 2008 ändrade Maryland sin licensiering lagar att överensstämma med de många andra stater. Det nya systemet, Graderat Licensing System, har tre huvudkomponenter: körkortstillstånd, tillfällig licens och obegränsad licens. Här är några viktiga fakta och krav för Maryland elevens tillstånd. Betydelse

Ansökan om Maryland körkortstillstånd är en del av den graderade licenssystem. Detta system syftar till att minska den farliga och vårdslösa körning ibland förknippas med tonåriga förare. Kan lära sig att köra i sin egen takt med kraven
Fördelar

Nya drivrutiner av Maryland körkortstillstånd. De nya reglerna minskar risken för vissa körning risker. Dessutom kräver en licensierad vuxen i bilen kan studerande förare att förbereda sig för olika körförhållanden.
Fakta

När du ansöker om en Maryland körkortstillstånd, den Sökanden måste uppvisa legitimation, bevis på ålder, styrka Maryland hemvist och personnummer. Om under 18 år, måste den sökande också ha sina föräldrars underskrift. Efter att uppfylla dessa krav, måste hon klara ett skriftligt prov om vägmärken, säker körning och motoriska lagar fordon. En vision testet måste också slutföras. Sökande kan öva det skriftliga provet på nätet innan du tar den. Om de misslyckas, kan testet göras om nästa dag. Väl förvärvat Maryland elevens tillstånd är giltigt i två år.
Ålderskrav

Alla som är intresserade av att ansöka om en Maryland körkortstillstånd måste vara minst 15 år och nio månader gammal. Om sökanden är under 16 år, måste hon lämna in ett ifyllt Permit skolform Närvaro Certification från körskola.
Practice

Nya förare måste inneha Maryland körkortstillstånd för sex månader innan provtagning för ett körkort. Sina föräldrar eller vårdnadshavare måste också lämna in en praxis Skills Logga dokumentera minst 60 timmars körning. Tio timmar måste göras 30 minuter innan soluppgången och 10 timmar måste slutföras efter solnedgången.
Överväganden

Personer under 18 år kan inte använda en trådlös enhet, t.ex. som en mobiltelefon när du kör. Det enda undantaget är om han måste ringa 911. Den som bryter mot denna lag kommer att ha ett tillfälligt tillstånd eller licens. Student förare måste köra med en licensierad vuxen minst 21 år som har haft ett körkort i minst tre år. Den vuxna Föraren måste sitta i framsätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147706.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.